Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τη Morgan Stanley για τη διοργάνωση του Ελληνικού Επενδυτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο. Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Alpha Bank, τη Eurobank, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς.
_x000D_
Το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο στοχεύει στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάδειξης των επενδυτικών ευκαιριών της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και της ενίσχυσης της θεσμικής εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Θα περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εισηγμένων εταιρειών και διεθνών επενδυτικών funds, καθώς επίσης συζητήσεις σε πάνελ, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης.
_x000D_
Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
_x000D_
Το διήμερο συνέδριο θα είναι κλειστό για το ευρύ κοινό και τα ΜΜΕ.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Επικοινωνία με τον εμίρη του Κατάρ για αποκλιμάκωση της έντασης με το Ιράν
- Eurostat: Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα στην αύξηση των κοινωνικών δαπανών το 2025 με μόλις 0,6%
- Νέο κύμα απειλών: Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Πράγα – Ρώμη – Αναγκαστική προσγείωση στη Βενετία
- Euroleague: Στοχεύει στο “3 στα 3” ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (21:15)
- Κυβερνοεπιθέσεις στα ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα – Συναγερμός από την ΕΑΚ
- Eurostat: Αύξηση 0,9% το λιανεμπόριο στην Ελλάδα τον Αύγουστο, έναντι 0,4% σε ευρωζώνη και ΕΕ
- Eurostat: Στον “πάτο” της Ευρώπης οι μισθοί στην Ελλάδα – Μόλις 18.800 ευρώ τον χρόνο
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 21,7% στο εμπορικό έλλειμμα τον Σεπτέμβριο στα 3,32 δισ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








