Οι τρεις παραγωγικές μονάδες υπό τον έλεγχο των αρχών αν και με μεγάλη καθυστέρηση
Πανοραμικά πλάνα από drone δείχνουν την τρίτη μονάδα της εταιρείας «Βιολάντα» στο Μακρυχώρι Λάρισας, η οποία βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών. Να διευκρινιστεί ότι μετά κλείσιμο του εργοστασίου της ΒΙΟΛΑΝΤΑ με την χαρακτηριστική επιγραφή Vitafree και τους ελέγχους στο βασικό εργοστάσιο, οι αρχές έχουν επεκτείνει την έρευνα και στην τρίτη μονάδα του ομίλου αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.
Όπως φαίνεται στις εικόνες, η λειτουργία του εργοστασίου έχει «παγώσει» μέχρι το πέρας των ελέγχων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί της Τρίτης μικτά κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στους χώρους και τα πιστοποιητικά, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ασφαλείας.
Οι έρευνες, που τελούν υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, διεξάγονται ενώ ήδη ανεστάλη, κατά πληροφορίες, η λειτουργία ενός ακόμη εργοστασίου στη Φαρκαδόνα λόγω αναφορών για ελλείψεις στην πυροπροστασία.
Εντωμεταξύ, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Τρικάλων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Το κατηγορητήριο σε βάρος του αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και αφορά το αδίκημα της έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο, καθώς και την ανθρωποκτονία από αμέλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γαλλία: Νέος γύρος διαδηλώσεων μετά τις λεηλασίες 3.000 καταστημάτων
- Moderna: Το μεγάλο στοίχημα για το εμβόλιο κατά του καρκίνου – Τι πρέπει να αποδείξει
- Anthropic: Αγώνας δρόμου για IPO τον Νοέμβριο – Η προθεσμία που πιέζει
- JetBlue: Βουτιά-ρεκόρ σε μετοχή και ομόλογα – Φόβοι για τα οικονομικά της αεροπορικής
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
- Η μετοχή που μπορεί να γίνει «ασφαλές καταφύγιο» εν μέσω αναταραχής στην τεχνητή νοημοσύνη
- SpaceX: Πού «σκόνταψε» το σχέδιο Μασκ για δάνειο-μαμούθ $40 δισ.
- Από 41 έως 138 ευρώ τα ίδια τρόφιμα στην Ευρώπη: Πού είναι ακριβότερο, τι γίνεται στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









