Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα 08/04/2015 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στο ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου Νέας Οικονομικής Σκέψης (Ιnstitute for New Economic Thinking) με κεντρικό θέμα «Ελευθερία, Ισότητα, Αβεβαιότητα».
Ο Υπουργός θα μιλήσει σε πάνελ του Συνεδρίου με κεντρικό τίτλο «Πολιτική με άλλα μέσα; Θεσμοί της Ευρωζώνης και Εθνική Κυριαρχία στις Διαπραγματεύσεις για τη Διάσωση Τραπεζών». Την ομιλία του θα προλογίσει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Βαρουφάκης την Πέμπτη 09/04/2014 στις 08:00 πμ (τοπική ώρα) θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον ΓΓ του ΟΟΣΑ κ. Άνχελ Γκουρία.
Τον υπουργό Οικονομικών θα συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- UBS: Ο Ermotti προειδοποιεί για περίοδο υψηλότερων επιτοκίων εν μέσω αυξανόμενων κινδύνων
- Στο κόκκινο οι αγορές της Ασίας με το Brent πάνω από τα 100 δολάρια
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
- iPhone 18 Pro και Pro Max: Καλύτερη κάμερα και αυτονομία, αλλά 100 δολάρια ακριβότερα
- Apple: Νέα εποχή, νέα iPhone, το πρώτο foldable και ανανεωμένα Watch και AirPods
- Σάλος για τα μετρητά του Τραμπ: 45.000 δολάρια σε τρεις στενούς συνεργάτες
- Ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης στο Διάστημα το 2027 – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τον Αδριανό Γολέμη στο Παρίσι
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







