Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα 08/04/2015 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στο ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου Νέας Οικονομικής Σκέψης (Ιnstitute for New Economic Thinking) με κεντρικό θέμα «Ελευθερία, Ισότητα, Αβεβαιότητα».
Ο Υπουργός θα μιλήσει σε πάνελ του Συνεδρίου με κεντρικό τίτλο «Πολιτική με άλλα μέσα; Θεσμοί της Ευρωζώνης και Εθνική Κυριαρχία στις Διαπραγματεύσεις για τη Διάσωση Τραπεζών». Την ομιλία του θα προλογίσει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Βαρουφάκης την Πέμπτη 09/04/2014 στις 08:00 πμ (τοπική ώρα) θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον ΓΓ του ΟΟΣΑ κ. Άνχελ Γκουρία.
Τον υπουργό Οικονομικών θα συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 23,4% στα έσοδα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων τον Μάρτιο
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εταιρικές Ανακοινώσεις 5357/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- Οριακή άνοδος του ευρώ έναντι του δολαρίου στην αγορά συναλλάγματος
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Ενημέρωση για τις Αποφάσεις της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
- Μαρκ Έσπερ στους FT: «Οι ΗΠΑ δεν θα νικήσουν το Ιράν με βομβαρδισμούς»
- FT: «Μπλόκο» της Αθήνας στο νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας για την προστασία της Dynagas
- Πρώτη αύξηση επιτοκίων από την Τράπεζα της Κορέας μετά από τριάμισι χρόνια
- Αντίστροφη μέτρηση για τα προγράμματα Εξοικονομώ με δύο κρίσιμες προθεσμίες μέσα στον Ιούλιο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







