Γνωστός για τις συμμετοχές του στην ενεργειακή εταιρεία Energean και στην ναυτιλιακή Prime Maritime Management
Ο πολυπράγμων επιχειρηματίας με το γεωπολιτικό εκτόπισμα και συμμετοχές σε διάφορες εταιρείες μεταξύ άλλων στην ενεργειακή Energean, στην εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης First Ship Lease Trust και στην ναυτιλιακή Prime Maritime Management, προετοιμάζει δραστηριότητες στον κλάδο της φιλοξενίας.
Η αναφορά για τον Στάθη Τοπούζογλου, ο οποίος σε συνεργασία με τον Μιχάλη Χαλκιά ίδρυσαν την εταιρεία Prime Hospitality Συμμετοχών και Επενδύσεων Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία συστάθηκε προς το τέλος του 2024 με σκοπό εκτός από τις συμμετοχές σε άλλες επιχειρήσεις κατασκευαστικές δραστηριότητες και παροχή υπηρεσιών βραχυχρόνιας μίσθωσης, διαχείρισης ακινήτων κλπ.
Κατά τη σύσταση, μέτοχοι με συμμετοχή 50-50% της εταιρείας εμφανίζονται τα νομικά πρόσωπα «GENCORP MANAGEMENT LIMITED» και «NOVIAL COMPANY LIMITED».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προϋπολογισμός: Στα 40,4 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου
- Αινιγματικό μήνυμα από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: “Ξέρουμε ότι λένε ψέματα”
- Politico: Πιθανή κατάχρηση 11,9 εκατ. ευρώ σε έργο ανακύκλωσης της TEXAN στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί με “λουκέτο” NBC και ABC
- Οι 50 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου – Μέσα και η Ελλάδα
- Louis Vuitton: Μπαίνει στην τεράστια αγορά των καλλυντικών
- Ten Brinke: Σε τροχιά ολοκλήρωσης το πρώτο της οικιστικό έργο στο Ηράκλειο Αττικής, τί έπεται
- The Independent: Ο ελληνικός τουρισμός κινδυνεύει όπως ο Ίκαρος που αγνόησε τις προειδοποιήσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις