Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στο ρεύμα προς Βέροια
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, όπου επικρατούσαν συνθήκες πυκνής ομίχλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, η κακή ορατότητα συνέβαλε στο να προκληθεί τροχαίο δυστύχημα στα διόδια, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους δύο άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο έχει διακοπεί και πολλά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση προκλήθηκε όταν σε δύο Ι.Χ. οχήματα που περίμεναν να περάσουν από τα διόδια με e-pass έπεσε με ταχύτητα φορτηγό αυτοκίνητο. Το φορτηγό, στη συνέχεια, έπεσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και με σφοδρότητα κατέληξε πάνω στο box των διοδίων. Από την πρόσκρουση ξέσπασε φωτιά. H υπάλληλος που βρισκόταν στο box των διοδίων τραυματίστηκε ελαφρώς.
Νεκροί είναι δύο επιβαίνοντες σε ένα από τα ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Υπάρχουν και 5 τραυματίες, με 2 να έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Βέροιας και τρία ακόμα άτομα που έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νοσοκομείο Κοζάνης. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ διεξάγεται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τη Βέροια και την Κοζάνη, για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή των τραυματιών. Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πηγές, στο ίδιο σημείο, στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας, προς Βέροια, σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο ατύχημα με δύο ελαφρά τραυματίες. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδιών Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Κοζάνη, έχει διακοπεί. Τα οχήματα που κινούνται προς Κοζάνη εκτρέπονται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Βέροιας. Από την ΕΛΑΣ, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings (Ορθή Επανάληψη)
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









