Η βρετανική εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, κλείνει καταστήματα και ετοιμάζει Plan B για τη διάσωσή της
Τα συσσωρευμένα γεγονότα των τριών τελευταίων ετών όπως η πανδημία, η κρίση στα Logistics και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν συντελέσει σε αρνητική κινητικότητα στην βρετανική εταιρεία ρούχων Superdry.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Superdry, η οποία συνιστά μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες casual ρούχων ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με συμβούλους, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων για λήψη σειράς μέτρων εξοικονόμησης κόστους, την ώρα που είναι και αντιμέτωπη με ισχνή ζήτηση και προβλήματα ρευστότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη μείωση της καταναλωτικής ζήτησης, η εταιρεία απέδωσε τις πεσμένες επιδόσεις της και στη μακροοικονομική αβεβαιότητα, αλλά και τις ηπιότερες από το αναμενόμενο καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν ευνοούν την κινητικότητα στα μπουφάν και τα ζεστά πανωφόρια για τα οποία φημίζεται.
Κλείσιμο καταστημάτων και απολύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αργολίδα: Μάχη με τις φλόγες που έφτασαν στα σπίτια – Εκκενώσεις και καταστροφές στα Φίχτια
- Φωτιά σε Περιφερειακή Αιγάλεω και Χαϊδάρι: Εκκένωση Αφαίας και Άνω Δάσους προς Περιστέρι
- Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Βοιωτία, εκκενώνονται Πόρτο Γερμενό και Προσήλι
- ΟΛΘ: Ανατροπή στον διαγωνισμό για το λιμάνι του Βόλου
- Παραιτήθηκε το «δεξί του χέρι» του Ινφαντίνο εν μέσω «εξέγερσης» κατά του σχεδίου της FIFA
- MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ExxonMobil: Η ενεργειακή κρίση αύξησε κατά 67% τα κέρδη στα 14,7 δισ. δολαρίων το β΄ τρίμηνο
- Chevron: Κέρδη – ρεκόρ εξαετίας στα 12 δισ. δολάρια το β΄τρίμηνο από την κρίση στη Μ. Ανατολή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








