Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Βρυξελλών η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
Η συνάντηση κράτησε περισσότερο από 3 ώρες και ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξερχόμενος δήλωσε πως Ελλάδα και Κύπρος έχουν την ίδια γραμμή και ότι το νόημα του σημερινού διαλόγου ήταν για την ολοκλήρωση των τελικών θέσεων των δύο πλευρών, Αθήνας και Λευκωσίας, ενόψει της συνάντησης για το Κυπριακό στην Γενεύη.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι ήταν μια χρήσιμη συνάντηση στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα σενάρια και όλες οι πιθανές προβλέψεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θ. Δουζόγλου: Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα ιδρύει εταιρεία για ξενοδοχεία και ακίνητα
- N. Mπέρτσος: Μπαίνει στα τουριστικά καταλύματα το πρώην στέλεχος της Grivalia και της Εurobank
- Tethys: Το ελληνικό success story προβληματικών δανείων του ξενοδοχειακού κλάδου
- Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου: Γεμάτοι οι ουρανοί της Aegean με 95% πληρότητα οι διεθνείς προορισμοί – Οι τοπ επιλογές
- Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων: Πρόεδρος ο Μιχαήλ Μαρακάκης
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις