Τράπεζες

Συνεργασία Alumil με ΤΒΙ bank τράπεζα για χρηματοδότηση κουφωμάτων

H TBI bank ξεκίνησε από τη Βουλγαρία και παρέχει υπηρεσίες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα

Η tbi bank που εδρεύει στη Βουλγαρία και διαθέτει τραπεζική άδεια και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία με την εταιρεία ALUMIL, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της χρηματοδοτικές επιλογές για την αγορά κουφωμάτων αλουμινίου. Μέσω της online πλατφόρμας My Windows της ALUMIL, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν προμηθευτή μέσα από ένα ευρύ και δίκτυο κατασκευαστών και να προχωρήσουν στην αγορά των προϊόντων.

Η διαδικασία είναι σύντομη, απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις τρία βήματα:
• Επιλογή προϊόντος/ων: Οι καταναλωτές επισκέπτονται την πλατφόρμα My Windows της ALUMIL, επιλέγουν τα προϊόντα που επιθυμούν και τους κατασκευαστές, από τους οποίους θέλουν να ζητήσουν προσφορές.
• Αξιολόγηση προσφορών: Οι επιλεγμένοι κατασκευαστές επικοινωνούν απ’ευθείας με τον πελάτη, o οποίος αξιολογεί τις προσφορές και αποφασίζει με ποιον θα προχωρήσει.
• Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής: Μέσω του τμήματος Customer Care της ALUMIL, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής που προσφέρει η tbi bank, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν αγορές έως και 10.000 ευρώ με περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις.

Ο Θανάσης Μπάρδης, Ηead of Partners Enabling, tbi bank Greece δήλωσε«Στην tbi bank, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο συνεργασιών μας, με την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίων. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας, η tbi bank προσφέρει στους καταναλωτές προσιτές λύσεις χρηματοδότησης, ειδικά σε μια εποχή όπου οι ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα. Mε αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε να ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να επενδύσουν σε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, συμβάλλοντας ενεργά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα».

Ο Γεώργιος Γραμματικόπουλος, Marketing Manager, ALUMIL, δήλωσε: «Σταθερός στόχος και μόνιμη επιδίωξή μας είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην κατοικία τους. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη tbi bank σε συνδυασμό με την προηγμένη online πλατφόρμα μας, My Windows, οδηγεί σε μία μοναδική πρόταση πώλησης που θα επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να ανακαινίσουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά την κατοικία τους με ενεργειακά κουφώματα υψηλών επιδόσεων».

Η tbi bank παρέχει δάνεια και χρηματοδοτικές υπηρεσίες σε καταναλωτές, εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ενός δικτύου «phygital» καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 20.000 εμπόρων, η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2022 και έχει εκδώσει σχεδόν 550.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu