Με τη χρήση της πλατφόρμας MindTheHack οι εταιρείες αποκτούν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ελέγχους και εκτιμήσεις ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών διείσδυσης (penetration testing)
Η Hewlett Packard Enterprise και η MindTheHack, υπέγραψαν πρόσφατα Συμφωνία Συνεργασίας με στόχο την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων κυβερνοασφάλειας για να παραμείνουν ασφαλείς οι επιχειρήσεις από τις κυβερνοαπειλές.
Με τη χρήση της πλατφόρμας MindTheHack, οι εταιρείες αποκτούν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ελέγχους και εκτιμήσεις ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών διείσδυσης (penetration testing) – ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Η πλατφόρμα MindTheHack με τη χρήση τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) επιτρέπει την αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο, προλαμβάνοντας τις επιθέσεις πριν αυτές πραγματοποιηθούν. Με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αξιολόγησης ευπαθειών και δοκιμών διείσδυσης, η πλατφόρμα καλύπτει όλα τα στάδια από την αναγνώριση μέχρι την αναφορά, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hewlett Packard Enterprise για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχάλης Κασιμιώτης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την MindTheHack. Η πλατφόρμα τους προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην αυτοματοποίηση της αξιολόγησης ευπαθειών και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα φέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες μας και θα τους βοηθήσει στην προετοιμασία τους για την εφαρμογή του κανονισμού, της EE, Digital Operational Resilience Act (DORA)».
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της MindTheHack, Σταύρος Κηρύκος, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την HPE αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων των πελατών μας. Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία της HPE, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας, θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε ακόμα πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πανελλήνιες: Ανοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση των αποτελεσμάτων μέσω sms
- Πετραλιάς: Τα οφέλη από την πρόωρη αποπληρωμή του δημόσιου χρέους
- Απάντηση ΥΠΕΞ για τουρκικό χάρτη του Αιγαίου: «Δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
- ΔΕΥΑΣ: Μηδενικοί λογαριασμοί για τις πληγείσες οικογένειες και επιχειρήσεις στις Σέρρες
- ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα 1,32 δισ. ευρώ το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2025
- Citi: “Βουτιά” 25% ο χρυσός το 2026, μέχρι και τα 2.500 δολάρια
- ΤτΕ: Αυξήθηκε κατά 3,5 δισ. ευρώ η αξία των δανείων που κατέχουν οι servicers το α΄τρίμηνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Βαρύ πρόστιμο σχεδόν 400 εκατ. ευρώ από Κομισιόν στην Ελλάδα για παράνομες επιδοτήσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις