Αύξηση των επισκεπτών κατά 8,8 και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 12,2%
Αύξηση των επισκεπτών μουσείων κατά 8,8%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 12,2% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 42,9% (2.872.540 ευρώ), καταγράφεται για το μήνα Δεκέμβριο του 2023, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Συγκεκριμένα:
• Κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, καταγράφεται αύξηση των επισκεπτών μουσείων κατά 8,8%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 12,2% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 42,9%.
• Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Δεκέμβριο 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, καταγράφεται αύξηση των επισκεπτών κατά 23,1%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 24,9% και αύξηση των εισπράξεων κατά 19,4%.

• Κατά το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2023 παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, κατά 24,7% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 19,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 52,5% στις αντίστοιχες εισπράξεις.
• Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2023, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2022 κατά 22,5% στους επισκέπτες, κατά 18,0% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 24,5% στις αντίστοιχες εισπράξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για τη φωτιά στον Αλμυροπόταμο, εκκενώνονται Μεσοχώρια και Ραπταίοι
- Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Άνω Αλμυρή και Αγγελόκαστρο στην Κορινθία
- Επένδυση εκσυγχρονισμού στην ΕΛΒΙΟΜΕΞ για παραγωγή επαγγελματικών πλυντηρίων
- Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας
- Φωτιά τώρα στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας
- Φωτιά σε δάσος στην περιοχή Αλμυροπόταμος στην Κάρυστο
- Το Ιράν κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








