Ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας ορίστηκε νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετήθηκε ο κ. Αντώνης Λεούσης.
Τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, δόθηκε θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την «Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης» κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, για τον ορισμό του νέου προέδρου και του νέου διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη γενική συνέλευση του φορέα με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου, του νέου διευθύνοντος συμβούλου και των τριών μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, συμμετέχουν επίσης: οι κ.κ. Λάζαρος Σταθάκης, Άγγελος Βλάχος και η κυρία Ευαγγελία-Αναστασία Τσιτσογιαννοπούλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καταδίκη από τον ΔΟΑΕ για τον θάνατο μηχανικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Κικίλιας: «Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού της Ραφήνα»
- Τέταρτη σύλληψη για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2026
- Πρόσθετοι πόροι έως 30% για το “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”
- Δούκας για Κυψέλη: «Ναι» στη Γραμμή 4, αλλά με συνθήκες ασφάλειας και γραπτές εγγυήσεις στατικότητας (video)
- Νυχτερινό σφυροκόπημα της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα σε ρωσικά τάνκερ και ρυμουλκά
- FT: Η Ελλάδα παγώνει τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας για χάρη του Προκοπίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








