Η κυρία Αποστολάκη αποσύρθηκε μετά το τραγικό θάνατο του γιού της Βασίλη
Στον Αντιεισαγγγελέα Εφετών Λάρισας Λάμπρο Τσόγκα ανατίθεται με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη η εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών.
Στην παραγγελία που απεστάλη στις 18 Μαρτίου, η κ. Αδειλίνη επισημαίνει την ανάγκη συνεχούς και αδιάλειπτης εποπτείας στην υπόθεση των Τεμπών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην παραγγελία επισημαίνεται ότι «σε συνδυασμό με την επί μακρόν δικαιολογημένη απουσία της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας κ. Σοφίας Αποστολάκη» (σ.σ. μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, η υπόθεση του θανάτου του οποίου απασχόλησε και απασχολεί όλη την Ελλάδα), αναθέτει την εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών στον κ. Λάμπρο Τσόγκα ως τον αρχαιότερο αντεισαγγελέα Εφετών Λάρισας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Στα 9,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α΄ εξάμηνο, αυξημένα κατά 95,5%
- LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. - Οικονομική έκθεση LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Fais Group: Στα 103 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο α΄ εξάμηνο
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση LOGISMOS Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Μητρική)
- Wall Street: Πτώση των δεικτών με φόντο το πετρέλαιο, κέρδη για τη Nvidia
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ορθή Επανάληψη)
- Χαϊδεμένος: Επιστροφή στην κερδοφορία με αύξηση τζίρου το α΄ εξάμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








