Η ελβετική εταιρεία ανελκυστήρων σκι πραγματοποιεί περίπου το 90% των πωλήσεών της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους
Η ελβετική εταιρεία ανελκυστήρων σκι Televerbier ανακοίνωσε πωλήσεις ύψους 8,6 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (εννέα εκατομμυρίων ευρώ) για το δεύτερο εξάμηνο του 2023-24 (έως το τέλος Οκτωβρίου), έναντι 8,9 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων για την ίδια περίοδο του 2022-23.
Η μείωση των πωλήσεων κατά 3% κατά τη διάρκεια της περιόδου οφείλεται κυρίως στη μείωση των εργασιών τεχνικών υπηρεσιών (-11,4%). Αντίθετα, οι δραστηριότητες μεταφορών συνέχισαν να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου (+7,1%).
Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων της, η Televerbier πραγματοποιεί περίπου το 90% των πωλήσεών της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αφιερώνεται κυρίως σε εργασίες συντήρησης, επενδύσεις και δραστηριότητες θερινού τουρισμού.
Για το σύνολο του έτους, η εταιρεία σημείωσε πωλήσεις ύψους 70,7 εκατ. ελβετικών φράγκων, αυξημένες κατά σχεδόν 5% σε ετήσια βάση, με τα έσοδα του ανελκυστήρα να αυξάνονται κατά σχεδόν 8% στα 48,2 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πρόσκληση σε Τηλεδιάσκεψη για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2025
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Γνωστοποίηση διορισμού Ειδικού Διαπραγματευτή
- «Δεύτερο κτύπημα» Ταλ Ντίλιαν για υποκλοπές: «Παρέμεινα σιωπηλός, δεν θα γίνω αποδιοπομπαίος τράγος»
- Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ το 2025
- Allwyn AG - Allwyn AG (24-Μαρ-2026)
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιφυλακτική άνοδος αναζητώντας ξεκάθαρα μηνύματα για το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








