Νέα

Τιτάν: Βάζει την θυγατρική Titan America σε χρηματιστήριο στις ΗΠΑ

Η Titan America έχει πωλήσεις 1,6 δισ. δολάρια

H εταιρεία Titan Cement International SA που είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισιού) ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προχωρήσει σε εισαγωγή σε χρηματιστήριο των ΗΠΑ της θυγατρικής Titan America.

Σκοπός η άντληση κεφαλαίων που θα διευκολύνουν την χρηματοδότηση της μελλοντικής ανάπτυξης και των επενδυτικών ευκαιριών του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και της Titan America.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΙΤΑΝ: Αυξημένα κατά 18,4% τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο

Τα κέρδη EBITDA ανήλθαν σε 109,8 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας το όγδοο συνεχόμενο τρίμηνο αύξησης των κερδών

Η Titan America με πωλήσεις 1,6 δισ. δολάρια είναι πλήρως καθετοποιημένη εταιρία, που δραστηριοποιείται στις αναπτυσσόμενες μεγάλες οικονομικές περιοχές της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, με παρουσία και ηγετική θέση στις αγορές της Φλόριντα, τις Μέσο-Ατλαντικές πολιτείες και στη Μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης/New Jersey.

Η εισαγωγή εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί σε χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και θα συνοδεύεται από δημόσια προσφορά μειοψηφικού ποσοστού, αναλόγου με το σύνηθες ποσοστό διάθεσης μετοχών σε δημόσιες προφορές εισαγωγής σε χρηματιστήριο στις ΗΠΑ. Η διαδικασία δεν θα επιφέρει φορολογική επιβάρυνση στον Όμιλο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu