Πρόκειται για ανάκληση διαφόρων μοντέλων, όπως τα Venza, Highlander, Lexus, Tacoma και GR Corolla
Στην ανάκληση 591.377 οχημάτων στις ΗΠΑ προχωρά η Toyota λόγω προβλήματος με τον πίνακα οργάνων μέτρησης (καντράν), ο οποίος δεν εμφανίζει κρίσιμες πληροφορίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού.
Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή για την Ασφάλεια των Αυτοκινήτων (NHTSA), ο ιαπωνικός κολοσσός του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας θα προβεί σε ανάκληση διαφόρων μοντέλων, όπως τα Venza, Highlander, Lexus, Tacoma και GR Corolla.
Ο πίνακας οργάνων ενδέχεται να μην εμφανίζει την ταχύτητα του οχήματος, το σύστημα φρένων και τις προειδοποιητικές λυχνίες πίεσης ελαστικών λόγω σφάλματος στο λογισμικό του πίνακα οργάνων κατά την εκκίνηση του οχήματος, πρόσθεσε η υπηρεσία στην ανακοίνωσή της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παράταση για Πάτμο
- Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός των εκτροπών
- Έκρηξη σε νοτιοκορεατικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ εντείνει την κρίση στον Περσικό Κόλπο
- Γαλλία: Πρόστιμα σε Novo Nordisk και Eli Lilly για τις διαφημίσεις των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα – Θεσσαλονίνη – Εύζωνοι 5 Μαΐου έως και 27 Ιουνίου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες καθώς ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς στα αυτοκίνητα
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Λειψία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος – Νεκροί και τραυματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








