Η νέα υπηρεσία έρχεται σε μια περίοδο που ο Αμερικανός πρόεδρος επαναφέρει τις καταγγελίες περί εκλογικής νοθείας, ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
Η Trump Media σχεδιάζει να προσφέρει επί πληρωμή υπηρεσία που θα δίνει σε επενδυτές, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και επαγγελματίες των χρηματοοικονομικών αγορών πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στις αναρτήσεις του προέδρου των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.
Η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους συνδρομητές να λαμβάνουν τις δημοσιεύσεις του Ντόναλντ Τραμπ σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάρτησή τους, προσφέροντας ταχύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες που ενδέχεται να επηρεάσουν τις αγορές, την πολιτική επικαιρότητα και τη δημόσια συζήτηση. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη στρατηγική της Trump Media να αξιοποιήσει εμπορικά τη σημαντική επιρροή του Αμερικανού προέδρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται στις κατηγορίες περί ανάμειξης και παρατυπιών στις εκλογές, ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι νέες δημόσιες παρεμβάσεις του αναμένεται να εντείνουν το πολιτικό κλίμα, ενώ εκτιμάται ότι οι αναρτήσεις του θα συνεχίσουν να προσελκύουν αυξημένο ενδιαφέρον τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η κίνηση της Trump Media αντανακλά τη διαρκώς αυξανόμενη εμπορική αξία της άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες που μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές και τη δημόσια ατζέντα. Παράλληλα, αναδεικνύει τον ολοένα μεγαλύτερο ρόλο που διαδραματίζουν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στη διάχυση πολιτικών μηνυμάτων με οικονομικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- “Σεισμός” στο Harrods με απαιτήσεις έως 150 εκατ. λιρών από τα θύματα του Αλ Φαγιέντ
- Alcon: Η πολιτική Τραμπ για τις τιμές των φαρμάκων μπορεί να περιορίσει την προώθηση προϊόντα στην Ευρώπη
- BioNTech: Πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα παρατείνει την επιβίωση έναντι της χημειοθεραπείας
- ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδος 4% του μισθολογικού κόστους στο β’ τρίμηνο του 2026
- ΕΟΕ: 345.000 ευρώ σε δέκα Αθλητικές Ομοσπονδίες για το “Λος Αντζελες 2028”
- «Ελλάδα 2.0»: Αποζημίωση €3.000 κατά Ελληνικού Δημοσίου για καθυστέρηση δημοσίευσης δικαστικής απόφασης
- ΥΠΕΞ: Μήνυμα για τα 27 χρόνια από το Φάλκον και τον χαμό του Γιάννου Κρανιδιώτη
- Ιστορική δημόσια εγγραφή ρεκόρ από τον πλουσιότερο άνθρωπο της Αφρικής
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








