Πολιτική

Τσίπρας: Φεύγει η κυβέρνηση Σαμαρά

Τη δέσμευση για οριστικό τέλος στην «εθνική ταπείνωση και την ανθρωπιστική κρίση» καθώς το 2014 φεύγει και μαζί του φεύγει η κυβέρνηση Σαμαρά και «τελειώνουν τα ψέματα, ο εκφοβισμός, η κοροϊδία» υπογραμμίζει στο μήνυμά του με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Στο τέλος του χρόνου που φεύγει, στο τέλος του πέμπτου μνημονιακού χρόνου, απευθύνομαι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα για να μεταφέρω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας» αναφέρει και προσθέτει  ότι «στο τέλος της σαραντάχρονης μεταπολίτευσης, που φέρνει και το τέλος του πολιτικού κατεστημένου της διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα, στέκομαι μπροστά σας και σας απευθύνω ένα μεγάλο ενωτικό και δημοκρατικό προσκλητήριο».

Το 2014 τελειώνει αποτελειώνοντας ένα καθεστώς που βύθισε την πατρίδα μας στη φτώχεια, την ανεργία και την απαξίωση κατά τον κ. Τσίπρα, ο οποίος επισημαίνει ότι το 2015 έρχεται με τον τρόπο που πρέπει. «Η δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε. Ο λόγος δίνεται και πάλι σε αυτούς που πρέπει. Σε αυτούς που τον στερήθηκαν, μαζί με δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις αιώνων. Ο λόγος δίνεται στους πολίτες. Στους άντρες και τις γυναίκες Στη νέα γενιά» αναφέρει.

Μάλιστα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η ελπίδα και το πρόγραμμα, το σχέδιο για την επόμενη μέρα θα νικήσουν τον φόβο και την κινδυνολογία.

Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνει μία δέσμευση «με την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη η δύναμη που αφαίρεσαν από τον λαό μας θα του ξαναδοθεί πίσω. Μία δέσμευση υπάρχει από την μεριά μας. Θα μπει οριστικό τέλος στην εθνική ταπείνωση και την ανθρωπιστική κρίση».

«Μαζί μπορούμε να πάρουμε πίσω τα κλειδιά της χώρας και να βάλουμε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της οικονομίας και της κοινωνίας.

Βάζοντας μπροστά τον άνθρωπο. Με πρώτιστο μέλημα την πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Βάζοντας μπροστά το περιβάλλον και φραγμό στα μεγάλα συμφέροντα που το επιβουλεύονται.

Προστατεύοντας την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Τον μόχθο, την στέγη, τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.

Υπερασπιζόμενοι την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας.

Το παρελθόν που αφήνουμε πίσω έχει ονοματεπώνυμα. Είναι το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα. Που νομοθέτησε τη διαπλοκή.

Το παρόν έχει ψευδώνυμα. Πίσω από αυτά κρύβονται όσοι μετέτρεψαν τον τόπο μας σε αποικία χρέους και σήμερα μεταμφιέστηκαν πάλι σε «σωτήρες» αναφέρει.

Κλείνοτας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «το 2015 θα είναι η χρονιά της ανατροπής και της αξιοπρέπειας».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu