Ιδιαίτερη, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Κατά την εισήγησή του, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης τού Κοινοβουλίου στην κυβέρνηση «να προχωρήσει και να ολοκληρώσει ένα εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό λαό και για τη χώρα έργο, με ορίζοντα καθαρό που είναι το τέλος της συνταγματικά προβλεπόμενης θητείας της κυβέρνησης, δηλαδή το φθινόπωρο του 2019».
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η πλειοψηφία των βουλευτών έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, αναγνωρίζοντας ότι η χώρα και η οικονομία έχουν ανάγκη από πολιτική σταθερότητα και, ταυτόχρονα, ότι «οι μεγάλες θεσμικές και κοινωνικές τομές που έχουμε μπροστά μας πρέπει να υλοποιηθούν από μια κυβέρνηση που έχει αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να τις υλοποιήσει». «Από την κυβέρνηση που κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα έξω από το καθεστώς των μνημονίων. Από την κυβέρνηση που κατάφερε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα στην ελληνική οικονομία. Από την κυβέρνηση που κατάφερε να ρυθμίσει το δημόσιο χρέος, καθιστώντας το βιώσιμο και να δημιουργήσει όρους για την ομαλή αναχρηματοδότηση του» τόνισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Business δισ. υπέγραψαν ΗΠΑ και Ιπανωβία – Η Τακαΐτσι υποσχέθηκε να προτείνει τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης
- ΟΗΕ: Οι χώρες δεν κρατούν τις δεσμεύσεις τους για να συγκρατήσουν την αύξηση της θερμοκρασίας
- North Evia Pass 2025: Μέχρι Τετάρτη 29/10 οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ
- 🔴Live η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
- Παράταση για το IRIS από 1η Δεκεμβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή για επιχειρήσεις
- Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Μεσοπόλεμο έως σήμερα
- Η BAT σταματά την κυκλοφορία μη αδειοδοτημένων προϊόντων στις ΗΠΑ
- H Open AI έδωσε στοιχεία για τους χρήστες που εμφανίζουν ψύχωση ή αυτοκτονικές σκέψεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








