Κανονικά εκτελούνται όλες οι εντολές πληρωμών, αποκλειστικά σύμφωνα με τη ροή που καθορίζει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπως διευκρινίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, με αφορμή χθεσινή ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών.
Σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ αναφέρει πως σήμερα, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, εκταμιεύθηκαν αρκετά μεγάλα ποσά που αφορούν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ). Τονίζει επίσης ότι ο όγκος των συναλλαγών είναι μεγάλος και ότι αυξήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό.
«Οι υπηρεσίες της Τράπεζας της Ελλάδος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διακανονίζουν όλες τις εντολές του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τη σειρά των εισερχόμενων εντολών», προσθέτει η ΤτΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νομικός σεισμός για Τζαβέλλα: Ο ΔΣΑ καταγγέλλει «εκτροπή» στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γκιλφόϊλ: Στην Αθήνα τον Ιούλιο ο Χέγκσεθ – Εντός του 2026 η επίσκεψη Τραμπ
- Σαουδική Αραβία: Καταγράφει το μεγαλύτερο έλλειμμα από το 2018 στη σκιά των Στενών Ορμούζ
- Y/KNOT INVEST A.E. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας – Γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007
- Παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, δωρεά HELLENiQ ENERGY
- ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Wall Street: Ανάκαμψη με το βλέμμα στην εκεχειρία με το Ιράν
- PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








