Εχει διανύσει σημαντική πορεία σε διεθνείς οικονομικούς ρόλους, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο
Ο Νίκος Κουβαράς, ανέλαβε στις 4 Ιουνίου, καθήκοντα Personal Care East Europe Finance Lead and SEE & SCE Head of Finance αστην εταιρεία Unilever.
Με πλούσια εμπειρία σε πολυεθνικούς Ομίλους, όπως η Kellogg Company, η Procter & Gamble Hellas και η B.P. Hellas, ο ίδιος έχει διανύσει σημαντική πορεία σε διεθνείς οικονομικούς ρόλους, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με γνώμονα την ισχυρή επιχειρηματική του κρίση και στρατηγική αντίληψη, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Unilever, ενώ η εμπειρία του σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού θα συμβάλλει δυναμικά στην υλοποίηση καινοτόμων πρωτοβουλιών της εταιρείας.
Στο παρελθόν, κατείχε καίριες θέσεις στη Microsoft, μεταξύ των οποίων EMEA CDS Controller, CEE Software Controller και Commercial Controller ενώ πρόσφατα είχε αναλάβει το ρόλο του CFO για τη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα και Αδριατική).
Είναι απόφοιτος Οικονομικών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα 17/11 από τις 14:00 – Ποιοι σταθμοί κλείνουν
- Ζελένσκι σε Τασούλα: Ευχαριστούμε για τη στήριξη, εργαζόμαστε για την ενεργειακή ασφάλεια της Ουκρανίας
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης 75 ετών
- Amazon: Το Project Kuiper γίνεται Amazon Leo με 153 δορυφόρους σε τροχιά
- ΕΟΔΥ: Γραφείο για τα fake news με το πρώτο ενημερωτικό δελτίο μέσα στον Δεκέμβριο
- Ζελένσκι: Εφτασε στην Αθήνα για την υπογραφή συμφωνίας μεταφοράς φυσικού αερίου
- Πολυτεχνείο: Ανοιχτές σήμερα 16/11 οι πύλες για την επέτειο
- Κλιματική κρίση: Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ των χωρών για μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2050
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








