«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Σταθάκης έκαναν ότι μπορούσαν στο πλαίσιο μιας ταπεινωτικής συμφωνίας, η οποία παραμένει μη βιώσιμη» επισήμανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών σχετικά με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.
Ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε, επίσης, ότι διάβασε το κείμενο της συμφωνίας στα αγγλικά, και διαπίστωσε ότι το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, όπως υπήρχε, επανέρχεται. Σχετικά με τις υψηλές αμυντικές δαπάνες που αποτελούν ένα σταθερό πρόβλημα για την ελληνική οικονομία, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε ότι πρέπει με κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Άμυνας να απαιτηθεί η εγγύηση των ελληνικών συνόρων από την ΕΕ.
Εξάλλου, ο Γ. Βαρουφάκης χαρακτήρισε ύποπτο ότι με τη διάταξη στη νέα συμφωνία όλο το προσωπικό του ΣΔΟΕ εντάσσεται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. - Γνωστοποίηση Συναλλαγής Συνδεδεμένου Προσώπου
- REAL CONSULTING Α.Ε. - Ανακοίνωση Πληρωμής Μερίσματος
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Meta: Καταγγελίες ότι η AI «σημάδευε» εργαζομένους με προβλήματα υγείας για απόλυση
- Ακύρωση Ιδίων Μετοχών ΟΤΕ Α.Ε.
- Άρειος Πάγος: Νέα αίτηση Κεσσέ για ανάσυρση της δικογραφίας για τις υποκλοπές
- ΔΕΗ: Πάνω από το 5% η συμμετοχή της Capital Group
- ΗΠΑ: Αισθητή πτώση στο 3,5% του πληθωρισμού τον Ιούνιο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







