«Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να κάνουν το ίδιο», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ και ολόκληρη η οικογένεια του ΕΛΚ, καταδικάζουν έντονα την επίθεση στην εξοχική κατοικία της Ελίζας Βόζεμπεργκ και τονίζουν ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας, αναφέρεται σε ανάρτηση του επικεφαλής του ΕΛΚ μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της ευρωβουλευτού της ΝΔ στη Βάρκιζα.
«Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να κάνουν το ίδιο. Οι πολίτες που αναζητούν απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα τις λάβουν από τη μόνη αρμόδια αρχή, τη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο κ. Βέμπερ.
“We, as the entire EPP family, strongly condemn the attack on the country house of Elisa Vozemberg and emphasise that violence has no place in our democracy,” says @ManfredWeber.
1/2 pic.twitter.com/yVqyWobcuj
— EPP Group (@EPPGroup) February 26, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το “premium” του πολέμου: Πώς η κρίση στα Στενά του Ορμούζ μεταφράζεται σε κέρδη δισ. δολαρίων
- Στα 211 ευρώ το μέσο κόστος καλαθιού σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο
- Π. Μπούμπουρας: Ανέλαβε για τρία χρόνια τη δωρεάν αεροκομιδή για κατοίκους της Λήμνου
- ΙΕΛΚΑ: Υποχώρησαν κατά 0,47% οι τιμές στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο
- Αγγελική Γιουρούκου, η νέα Communications Manager της Bally’s Intralot
- ManpowerGroup: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει την αγορά εργασίας
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά μετοχών Bally’s Intralot από την Deutsche Bank
- Από τα 2,35 στα 5,7 δισ. δολάρια τα κέρδη της BP το β’ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









