Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου από το ύψος της λεωφόρου Γραμματικού
Αρκετά καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/6) σε δασική έκταση στο Άνω Σούλι Μαραθώνα Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κατάσταση είναι βελτιωμένη και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μειωθούν οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο και οι οποίες είχαν ενισχυθεί την τελευταία ώρα.
Συγκεκριμένα, στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 140 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 38 οχήματα κι από αέρος 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα.
Ακόμη επιχειρούν πλήθος εθελοντών και εθελοντικών οχημάτων ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρεια Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική ο συντονισμός των δυνάμεων πραγματοποιείται από το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ».
Σημειώνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30, ενώ λίγο αργότερα στις 13.47 εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα του 112 καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή του Γραμματικού να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του Άνω Σουλίου Μαραθώνα προχώρησε η Αστυνομία λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου από το ύψος της λεωφόρου Γραμματικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μετωπική Μελόνι σε Τραμπ: «Ούτε εγώ ούτε η Ιταλία παρακαλάμε κανένα»
- Ανησυχία ΗΠΑ για τους Φρουρούς της Επανάστασης
- Βραζιλία με… σάμπα για ένα ημίχρονο, 3-0 την Αϊτή
- Το Μαρόκο «λύγισε» τη Σκωτία και αγκάλιασε την πρόκριση
- ΗΠΑ με φόρα στους «32» του Μουντιάλ 2026: Δεύτερη νίκη και πρόκριση
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 44ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Dotsoft: Στο 43,60% το ποσοστό του Αναστάσιου Μάνου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









