Πολιτική

Βενιζέλος: Όλα κρέμονται από μία κλωστή

Όλα κρέμονται από μια κλωστή, η οποία είναι η βούληση του ελληνικού λαού και, εάν κοπεί, η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, στη διάρκεια της συνάντησης με περίπου 80 στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά.

Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν την κυβέρνηση στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε οργανωτική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχει χάριν της χώρας, ενώ για την εικόνα εσωτερικής αναστάτωσης σημείωσε ότι αυτή αδικεί και το κόμμα και τις προσπάθειες των στελεχών του.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να λένε κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν ευθύνη και δεν τους ρώτησε κανείς, ενώ άλλοι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, διότι έχουν τεράστια ευθύνη και συμμετοχή από την αρχή σε αυτή την πορεία του τόπου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με γουνοποιούς της Καστοριάς και εκπροσώπους τοπικών φορέων και θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση.

close menu