Θα συνδράμουμε στην εκστρατεία «Όχι βενζίνη αν δεν φοράς κράνος» αλλά δεν θα υποκαταστήσουμε την αστυνομία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, χαιρέτησε από την πρώτη στιγμή την εκστρατεία «Όχι βενζίνη αν δεν φοράς κράνος» , αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζοντας ότι ξεκίνησε με πρωτοβουλία πρατηριούχου στην Κίσσαμο Κρήτης που έπαυσε να εξυπηρετεί μοτοσικλετιστές χωρίς κράνος μετά από δυστύχημα με θύμα 17χρονο αναβάτη.
«Είμαστε όμως, προσθέτει, κάθετα αντίθετοι και δεν πρόκειται να δεχθούμε την επιβολή προστίμων στα πρατήρια διότι δημιουργεί προβλήματα και μετατρέπεται σε απειλή προς εμάς. Βεβαίως και να συνδράμουμε στην εκστρατεία αυτή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσουμε τον ρόλο της αστυνομίας και των ελεγκτικών μηχανισμών του Κράτους».
Χθες, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπ. Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, τόνισε πως «θα απαγορευτεί η χορήγηση καυσίμων σε όποιον δεν φοράει κράνος».
«Γιατί δεν υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο από την ανθρώπινη ζωή και την υγεία, από το να προστατεύουμε τους νέους ανθρώπους. Γιατί οι περισσότεροι που οδηγούν, είναι κυρίως νέα παιδιά που βρίσκονται σε ηλικία που αισθάνονται άτρωτοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τις ανθρώπινες ζωές, γι’ αυτό και ανταποκριθήκαμε αμέσως», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι ομοσπονδία βενζινοπωλών έχει ήδη συμφωνήσει με τη συγκεκριμένη πρόταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








