Η διοίκηση της εταιρείας δεν προχώρησε σε αύξηση τιμών στα προϊόντα της ούτε το 2023
Η εταιρεία Βιολάντα γνωστή για τα μπισκότα της και όχι μόνο προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις λαμβάνοντας υπόψη της δύο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια.
Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στη βιομηχανία που εδρεύει στην περιοχή των Τρικάλων.
Παράλληλα, η διοίκηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως και δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές και δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.
Η τρικαλινή μπισκοτοποιΐα, που μέσα στο 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα, αποτελεί πρότυπο εταιρείας που όσο αναπτύσσεται, αυξάνει το κοινωνικό της έργο και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέση Ανατολή: Ισραηλινό πλήγμα σε απόσταση 2.300 χιλιομέτρων εντός του Ιράν
- Χαρδαλιάς: Αυτοψίες σε αντιπλημμυρικά έργα στη Βάρη και τα Βριλήσσια
- Μακρόν: Στη Γροιλανδία για να επιδείξει την αλληλεγγύη της Γαλλίας και της ΕΕ
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ: Χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό για την Εθνική Ανδρών
- Κικίλιας: Η κρίση στη Μέση Ανατολή επηρεάζει τρόφιμα, ενέργεια, μεταφορές
- WSJ: Οι επιθέσεις του Ισραήλ αφήνουν τον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν εκτεθειμένο
- Δένδιας: Στην Κύπρο τη Δευτέρα 16/06 για συνάντηση με τον υπουργό Αμυνας
- Etihad Airways: Ακύρωσε τις πτήσεις της μεταξύ του Αμπού Ντάμπι και του Τελ Αβίβ μέχρι τις 22/06
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις