Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των μετοχών της Hellas Online από τη Vodafone, με την τελευταία να κατέχει πλέον το 100% της πρώτησης.
_x000D_
Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Hellas Online ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η καταχώρηση της Vodafone στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου 542.777 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της HOL, στις οποίες αφορούσε το δικαίωμα εξαγοράς της Vodafone που ασκήθηκε δυνάμει της από 14.5.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.
_x000D_
Ως εκ τούτου η Vodafone κατέχει σήμερα άμεσα συνολικά 179.707.771 Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές της ΗΟL, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% επί του συνόλου των Κοινών Ονομαστικών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απορρίφθηκε και στο ΣτΕ προσφυγή της Aktor για Aenaon: Ανοίγει ο δρόμος για το πάρκο των €354 εκατ.
- Νέο Big Bang για το στοίχημα στην Ευρώπη: Έρχονται υβριδικές μορφές πρόβλεψης, trading και τυχερών παιγνίων
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







