Η αγορά έγινε από κοινού με την εταιρεία REVON
Την πλήρη κυριότητα ακινήτου συνολικής επιφανείας 26.879 τ.μ. που έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου 58.314 τ.μ., στην ανατολική πλευρά της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας απέκτησε από κοινού με την εταιρεία REVON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ αντί συνολικού τιμήματος 6.367.858 ευρώ.
Αναλυτικά, η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι σε συνέχεια συμμετοχής της σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό εκποίησης ακινήτου που έλαβε χώρα την 21.9.2024 ενώπιον πιστοποιημένης προς τούτο Συμβολαιογράφου Αθηνών, υπερθεμάτισε και απέκτησε από κοινού (για λόγους επιμερισμού του κόστους της επένδυσης και των συνεπαγομένων αυτής κινδύνων) με την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία “REVON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.” (μοναδικός εταίρος της οποίας τυγχάνει ο κ. Νικόλαος Βογιατζόγλου), εξ αδιαιρέτου σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) εκάστη , την πλήρη κυριότητα ενός ακινήτου συνολικής επιφανείας 26.879 τ.μ. (μετά των επ΄ αυτού βιομηχανικών εγκαταστάσεων, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και των λοιπών κινητών πραγμάτων), που έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου 58.314 τ.μ., ευρισκομένου στην ανατολική πλευρά της εκτός σχεδίου περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, η οποία έχει ενταχθεί από 31.12.2010 σε καθεστώς Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, στη θέση *ΡΑΧΙΛΗ*, αντί συνολικού τιμήματος έξι εκατομμυρίων τριακοσίων εξήντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ (6.367.858), το οποίο τίμημα καταβλήθηκε εξ ημισείας από τα 2 προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα.
Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραδόσεως του ως άνω ακινήτου η Εταιρεία θα εξετάσει τον βέλτιστο τρόπο αξιοποίησής του, καταλήγει η απόφαση της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








