Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 95,31 μονάδων (+0,19%), στις 49.704,47 μονάδες
Με κέρδη έκλεισε χθες το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς η αισιοδοξία που σχετίζεται με την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης παραμέρισε προσωρινά τις ανησυχίες για την έκβαση των συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 95,31 μονάδων (+0,19%), στις 49.704,47 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 27,04 μονάδων (+0,10%), στις 26.274,12 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 13,91 μονάδων (+0,19%), στις 7.412,84 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Κεραυνοί» Λαζαράτου κατά Ζαχαράκη: «Ανάποδα πράγματα» μετά το χαστούκι του ΣτΕ
- Τραμπ για Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Δεν είναι νεκρός
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 27 – 08 – 2026
- «Χρυσός» συμβιβασμός για τη Meta: Έως 16,68 δισ. δολάρια για τις επιπτώσεις των social στα παιδιά
- Ροδόπη: 53χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
- Συντάξεις χηρείας: Ο Τσίπρας μιλά για 8.552 ωφελούμενους, το ΠΑΣΟΚ για συνταξιούχους που «δεν έχουν αμνησία»
- Φωτιά τώρα στα Γρεβενά: Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - Διορισμός Ειδικού Διαπραγματευτή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








