Με πτώση έκλεισε ο Dow Jones - Οριακή πτώση και για τον S&P 500
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street τη χθεσινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να ρευστοποιούν μέρος των κερδών τους.
Ο Dow Jones έχασε τα αρχικά κέρδη του με αποτέλεσμα να κλείσει τη συνεδρίαση με πτώση 224,48 μονάδων ή 0,51%, στις 43.968,64 μονάδες, υπό το βάρος της μετοχής της Caterpillar που σημείωσε πτώση 2,5%, καθώς η εταιρεία προειδοποίησε για τον αντίκτυπο των δασμών στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
O δείκτης των blue chip είχε ενισχυθεί περισσότερο από 300 μονάδες ή 0,7% στην αρχή της συνεδρίασης, ενώ έχανε περισσότερες από 390 μονάδες στα χαμηλά της.
Ο S&P 500 έκλεισε με οριακή πτώση 0,08% στις 6.340 μονάδες, αφού στη διάρκεια της συνεδρίασης είχε παρουσιάσει κέρδη έως και 0,7%.
Ωστόσο, ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 0,35% στις 21.242,70 μονάδες, αν και στην αρχή της συνεδρίασης ενισχυόταν περισσότερο από μία ποσοστιαία μονάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ ορκίστηκε βουλευτής και ετοιμάζεται για τη διαδοχή του Στάρμερ
- Ρούμπιο: Πάει σε ΗΑΕ, Κουβέιτ και Μπαχρέιν για να συζητήσει τη συμφωνία με το Ιράν
- Το Ιράν διαψεύδει τον Βανς: «Δεν διαπραγματευτήκαμε το πυρηνικό μας πρόγραμμα»
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Δεν… τρόμαξαν από την παραίτηση του Κιρ Στάρμερ
- Citi: Ανεβάζει στα 13,60 ευρώ την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Allwyn
- Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της Dotsoft
- Η Viohalco πουλάει το 3% της Cenergy σε θεσμικούς επενδυτές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








