Ο S&P 500 κινείται στο -0,3%, ο Nasdaq στο -0,7% και ο Dow Jones στο -0,41%
Απώλειες καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τον S&P 500 να υποχωρεί υπό το βάρος της νέας ανόδου στις τιμές πετρελαίου και των ισχυρότερων του αναμενομένου στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Ο S&P 500 κινείται επίσης πτωτικά κατά 0,3%, ενώ ο Nasdaq Composite σημειώνει πτώση 0,7%. Ακόμα, ο Dow Jones, διολισθαίνει -0,41%.
Στο ταμπλό, η Micron Technology —η οποία είχε οδηγήσει τον S&P 500 και τον Nasdaq σε νέα ιστορικά υψηλά στην προηγούμενη συνεδρίαση— γύρισε σε αρνητικό έδαφος, καταγράφοντας πτώση άνω του 3%.
Η μετοχή είχε εκτιναχθεί περισσότερο από 37% την περασμένη εβδομάδα και σημείωσε νέα άνοδο άνω του 6% τη Δευτέρα, εν μέσω ισχυρού ράλι στις εταιρείες μνημών και ημιαγωγών. Απώλειες σημείωσαν επίσης οι Advanced Micro Devices και Qualcomm, με τις δύο μετοχές να υποχωρούν κατά 2% και 4% αντίστοιχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φοβού την Κίμπερλι και «δώρα» φέροντες: Η Ελλάδα πληρώνει το ακριβότερο αμερικανικό LNG
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ τριμήνου 2026 Ομίλου ΔΕΗ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Πρώτη (1η) Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου 2025 ύψους €500 εκατ.
- Η Ρωσία χαμηλώνει τον πήχη παραγωγής για πετρέλαιο και φυσικό αέριο έως το 2029
- Ο Χέγκσεθ στο στόχαστρο για το κόστος του πολέμου στο Ιράν που έφτασε τα 29 δισ. δολάρια
- Wall Street: Πληθωρισμός και πετρέλαιο πιέζουν τους δείκτες
- Γνωστοποίηση Θεμάτων Ειδικής Διαπραγμάτευσης
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








