Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,23% στις 6.047 μονάδες
Πτωτικές τάσεις εμφάνισε ο Dow Jones στη Wall Street, με τον Nasdaq να κρατά το θετικό πρόσημο σε μια αγορά που έδειξε κάποια σημάδια κόπωσης μετά τον εξαιρετικό Νοέμβριο.
Ειδικότερα, ο Dow Jones κατέγραψε απώλειες 0,29% στις 44.782 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,23% στις 6.047 μονάδες, ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,97% στις 19.403 μονάδες.
Σε επίπεδο τίτλων, οι μετοχές της Tesla κέρδισαν 3%, μετά την αναβάθμιση σε αγορά από την Roth MKM. Μάλιστα, ως καταλύτης αναφέρθηκε η στενή σχέση του Έλον Μασκ με τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Άλμα 29% και για την κατασκευάστρια διακομιστών τεχνητής νοημοσύνης Super Micro Computer, αφού μια ειδική επιτροπή δεν βρήκε «ένδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς» και ότι οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας ήταν «ουσιαστικά ακριβείς».
Από την άλλη, αν και άρχισε με κέρδη 6%, τελικά η Intel έκλεισε με απώλειες, αφού η εταιρεία κατασκευής τσιπ ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος Pat Gelsinger αποσύρθηκε. Η εταιρεία όρισε τους David Zinsner και Michelle Johnston Holthaus ως προσωρινούς συν-CEOs.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Να τα «γυρίσει» προσπάθησε ο Στρατάκος για το «ποιος τις γ… τις εγκυκλίους;» που έλεγε στον «Φραπέ»
- Κόντρα Δούκα – Μπακογιάννη για τα πατίνια
- ΕΥΔΑΠ: Επέκταση της αρμοδιότητάς της σε Εύβοια, Βοιωτία και Φωκίδα
- FLEXOPACK: 21 στελέχη συμμετείχαν στο Stock Option Plan
- Αλλάζω θερμοσίφωνα: Αυξάνεται κατά 423 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για το πρόγραμμα
- ΗΠΑ: Συρρίκνωση της μεταποίησης τον Οκτώβριο για 8ο συνεχόμενο μήνα
- Dimand: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ η Ξένια Καζόλη
- Χρηματιστήριο: Ανακατάληψη των 2.000 μονάδων με άλμα 4,04% από τη ΔΕΗ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








