Για λόγους ομαλής μετάβασης θα παραμείνει ως Σύμβουλος της νέας Διοίκησης έως και 31.05.2025
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης του Υπερταμείου εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον απερχόμενο Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, Στέφανο Γιουρέλη, για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στον Οργανισμό, με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του.
Από την ίδρυση του Υπερταμείου, ο κ. Γιουρέλης επέβλεψε και καθοδήγησε την ανάπτυξη και την εξέλιξη της εταιρείας στη μορφή που έχει σήμερα. Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών υπηρεσίας του, ολοκλήρωσε δύο στρατηγικά σχέδια και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις δύο φάσεις μετασχηματισμού του Υπερταμείου.
Παράλληλα προσέφερε την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις στρατηγικές αποφάσεις και την υλοποίησή τους. Η αποτελεσματικότητά του αντικατοπτρίζεται στην ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας των θυγατρικών και στην ανάπτυξη τεχνολογικών δυνατοτήτων και καινοτομιών για τον Οργανισμό και τις θυγατρικές του.
Υπηρέτησε με αφοσίωση, δέσμευση και διοικητική δικαιοσύνη, χαρακτηριστικά που αναγνωρίστηκαν από όλους τους συναδέλφους, συνεργάτες και το προσωπικό. Η καθαρή σκέψη του και η τεκμηριωμένη κατανόηση των ζητημάτων θα λείψουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης εύχονται ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του επιδιώξεις.
Για λόγους ομαλής μετάβασης ο Σ. Γιουρέλης θα παραμείνει ως Σύμβουλος της νέας Διοίκησης έως και 31.05.2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέμπτο μπαμ από Παναθηναϊκό: Στα πράσινα και ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Τραγωδία στα πύρινα μέτωπα: Τρεις νεκροί πυροσβέστες σε Κρήτη και Πελοπόννησο
- Πτωτικά οι ευρωπαϊκές αγορές με φόντο τη Μέση Ανατολή – Εξαίρεση το Λονδίνο
- CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. - Οικονομική κατάσταση CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Φωτιά στο Ρέθυμνο με δύο πυροσβέστες νεκρούς – Εκκενώσεις χωριών, απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης – Κι άλλος στο Γύθειο
- Εκρήξεις στο λιμάνι της Νταμιέτα στην Αίγυπτο – Πληροφορίες για επίθεση με drone
- Στο Υπουργικό η στρατηγική για τα ύδατα, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τα σχέδια για την πυρηνική ενέργεια
- Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα 2026-2030 το ThessINTEC με χρηματοδότηση 30,3 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









