Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης είναι 25.000.000 ευρώ
Την προδημοσίευση της δράσης «Στήριξη δομών μεταφοράς τεχνολογίας 2021-2027» ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. Η δράση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027 και σχεδιάστηκε σε συνέχεια της πρόσφατης υλοποίησης των δράσεων «Ωρίμανση του οικοσυστήματος μεταφοράς τεχνολογίας στην Ελλάδα» και «Χρηματοδότηση λειτουργίας δομών και δράσεων μεταφοράς τεχνολογίας» που χρηματοδοτήθηκαν κατά τη διάρκεια της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Αντικείμενο της δράσης είναι η αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων που παράγονται στους δημόσιους ερευνητικούς φορείς της χώρας (πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα) στους τομείς προτεραιότητας της εθνικής στρατηγικής RIS3.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης είναι 25.000.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027.
Για σχόλια και παρατηρήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail προς: [email protected] με θέμα: Στήριξη Δομών Μεταφοράς Τεχνολογίας στην Ελλάδα – Σχόλια και Παρατηρήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Μήνυμα στήριξης στους αγρότες από Μαρία Καρυστιανού: Παρούσα στο μπλόκο της Νίκαιας
- Μητσοτάκης: Οι αγρότες τραμπουκίζουν όσους θέλουν να συνομιλήσουν μαζί μας
- Αντιδημοφιλής στην Ευρώπη ο πρόεδρος Τραμπ, ακόμα και από κόμματα «φυσικούς-συμμάχους»
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η περιουσία της Μπριτζίτ Μπαρντό και ποιος την κληρονομεί
- Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








