Επικαιρότητα

Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή

Ολοκληρώνεται το τριήμερο εκπτώσεων που ξεκίνησε την Παρασκευή, ημέρα που έχει καθιερωθεί ως Black Friday

Κανονικά λειτουργούν και την Κυριακή (26/11) τα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας, λόγω “Black Friday”. Το ωράριο είναι από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το Σάββατο (25/11) οι καταναλωτές έσπευσαν στον στον πιο εμπορικό δρόμο της χώρας την οδό Ερμού και όχι μόνο για να επωφεληθούν των εκπτώσεων. Τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ήρθαν με διαφορά πρώτα στην προτίμηση των καταναλωτών, ενώ ακολούθησαν τα καταστήματα, ένδυσης υπόδησης, τα καλλυντικά και τα προϊόντα σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τριήμερο προσδοκιών για τα εμπορικά καταστήματα – Ανοιχτά και την Κυριακή

Ήδη από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται σε θέση μάχης με τις εκπτωτικές προσφορές να φτάνουν ακόμα και το 70% και τους καταναλωτές να αναζητούν τις πλέον οικονομικά συμφέρουσες

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νίκος Κουγιουμτζής, δήλωσε προς τους καταναλωτές ότι, “Προσφορές υπάρχουν φτάνουν έως και το 70% αρκεί να κάνει έρευνα αγοράς να βρει το αντικείμενο που θέλει στην τιμή του το θέλει. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι το καλύτερο δυνατό επίπεδο”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu