Το 2023, οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις της BYD αυξήθηκαν στις 3,02 εκατομμύρια μονάδες
Η BYD έγινε η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που έχει κατασκευάσει 7 εκατομμύρια οχήματα οχήματα, κυρίως ηλεκτρικά. Ένα DENZA N7, που φέρει τον αριθμό- ορόσημο κύλισε τους τροχούς του στο εργοστάσιο της Τσινάν στην Κίνα.
Η κινεζική εταιρεία είχε φτάσει την παραγωγή του 1 εκατομμυρίου οχημάτων νέας ενέργειας τον Μάιο του 2021 και επιτάχυνε αυτόν τον αριθμό τριπλασιάζοντάς τον μέσα σε 18 μήνες, ξεπερνώντας στη συνέχεια τις 5 εκατομμύρια μονάδες στους μόλις 9 επόμενους μήνες.
Κατόπιν, σε 7 μήνες από αυτό το σημείο, η BYD εκτόξευσε την παραγωγή προς το ορόσημο των 7 εκατομμυρίων μονάδων.
Το 2023, οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις της BYD αυξήθηκαν στις 3,02 εκατομμύρια μονάδες, εδραιώνοντας τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις οχημάτων που φέρουν τεχνολογίες, φιλικές προς το περιβάλλον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στη Γάζα
- Λιβύη: Αμφισβητεί με Ρηματική Διακοίνωση τη “μέση γραμμή” που όρισε η Ελλάδα
- SpaceX: Επενδύει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην xAI
- Γερμανία: Αντιδράσεις των βιομηχάνων για τους δασμούς Τραμπ
- Εγκριση Ρήτρας διαφυγής: Παράθυρο δημοσιονομικής ευελιξίας για την Ελλάδα
- Ιταλία: Στα 2,3 δισ. ευρώ το κόστος των εισαγωγών από τους δασμούς 30% του Τραμπ
- Λούκα Μόντριτς: Ο 40χρονος Κροάτης, περνάει ιατρικά τη Δευτέρα (14/7) και ανακοινώνεται από τη Μίλαν
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις