Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 6,5% και 17,5% σε σχέση με το 2023
Αυξημένη κατά 20,1% το Μάρτιο σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι ήταν η κίνηση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Μαρτίου 2024 ανήλθε σε 2 εκατ., ενώ τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση ξεπέρασαν τα επίπεδα του 2023 κατά 12,6% και 23,5% αντίστοιχα.
Συνολικά, κατά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 5,2 εκ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 16,5%. Η επιβατική κίνηση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 10,3% και 19,4% αντίστοιχα.
Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2024 ανήλθε σε 46,334, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 12,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 6,5% και 17,5% σε σχέση με το 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι Τούρκοι είναι …Τούρκοι: Παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας για προκλητική ανάρτηση
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
- Με το βλέμμα στην Κίνα δηλώνει έτοιμος για κυρώσεις κατά Ρωσία, ο Τραμπ
- Αφίξεις 150 μεταναστών στη Γαύδο
- Φωτιά στο εστιατόριο Ovio του σεφ Πάνου Ιωαννίδη στο Σύνταγμα
- ΕΦΚΑ: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2025 – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις