Η 15μελής επιτροπή των αγροτών στέλνει μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αγροτικά αιτήματα - Αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας
Tην πραγματοποίηση αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες των μπλόκων στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Νίκαια, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό τελωνείων και λιμανιών.
Οι αγρότες αποφάσισαν να κατευθυνθούν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους, αλλά και με αυτοκίνητα και λεωφορεία καλώντας τους συναδέλφους τους σε μαζική συμμετοχή.
Η 15μελής επιτροπή στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Τα μέτρα που παρουσιάσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ικανοποίησαν τους αγρότες και η πλειοψηφία των αγροτών τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης των κινητοποιήσεων. Η απόφαση ελήφθη από 50 εκ των 55 μπλόκων καθώς δεν συμμετείχαν αυτά από τη νησιωτική Ελλάδα. Όπως επισήμαναν πολλοί, το βασικό τους αίτημα, το αφορολόγητο πετρέλαιο, δεν ικανοποιήθηκε.
«Έχουμε δίκιο, πρέπει να επιβιώσουμε, δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και αυτό το μήνυμα στέλνουμε για να φτάσει σε όλη την Ελλάδα», είπε ο κ. Μαρούδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κίνα: Ο κλάδος χάλυβα καλεί τα εργοστάσια να «φρενάρουν» παραγωγή και αποθέματα
- Συμμαχία TotalEnergies – Mistral για την εφαρμογή της ΑΙ στην έρευνα υδρογονανθράκων
- Θάνατος Μαζωνάκη: Στον ανακριτή οι δυο γιατροί
- Κυψέλη: Στο ΤΕΕ οι ζημιές από τη Γραμμή 4 – Πρώτη πραγματογνωμοσύνη εντός της εβδομάδας
- Ακίνητα: Στο 5,5% η άνοδος των τιμών στο β’ τρίμηνο – Πρωταθλήτρια η περιφέρεια
- ΕΚΤ: Το προσωπικό ζητά καθαρή απάντηση από την Λαγκάρντ για το πότε θα φύγει
- Ο Ρώσος επιχειρηματίας πίσω από το after party του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στις Μπαχάμες
- Εκτακτη συγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κλιμάκωση στο στενό Μπαμπ ελ Μάντεμπ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








