Θα πραγματοποιήσουν πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο των Τρικάλων αύριο Πέμπτη το πρωί
Η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου στην Ε65 υλοποιώντας τις αποφάσεις των συνελεύσεων του μπλόκου και σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα της Θεσσαλίας, οργάνωσε σήμερα το απόγευμα πορεία με τρακτέρ και άλλα μηχανήματα προς την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.
Τους αγρότες υποδέχθηκαν κάτοικοι και φορείς της πόλης, στους οποίους απευθύνθηκαν εκπρόσωποι του μπλόκου, τονίζοντας πως ο αγώνας είναι κοινός γιατί έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς αντιπάλους. Όλοι βλέπουμε το εισόδημά μας να μειώνεται δυσκολεύοντας περισσότερο τη ζωή μας στα χωριά και στις πόλεις, πρόσθεσαν, ενώ βγήκαν στους δρόμους αντιδρώντας αγωνιστικά στην πολιτική της κυβέρνησης και την ΚΑΠ της ΕΕ που πάει να τους ξεκληρίσει.
Επίσης, η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Τρικάλων, μετά και την πραγματοποίηση της πανθεσσαλικής σύσκεψης των μπλόκων, αποφάσισε πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο των Τρικάλων αύριο Πέμπτη το πρωί. Ως σημείο εκκίνησης έχουν ορίσει τον χώρο του μπλόκου, στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, ώρα 10:00.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αποδεσμεύονται οι πτήσεις – Τι λένε Κυβέρνηση, ΥΠΑ, ελεγκτές και ΟΤΕ για το σημερινό black out σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
- ΟΤΕ: Κανένα τεχνικό πρόβλημα στα κυκλώματα
- Πώς μπορεί να γίνει “ανέπαφη” κλοπή της τραπεζικής κάρτας σας
- Eιδικό στρατιωτικό επιτελείο εγκαθιστά η Κολομβία στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
- Πέθανε στα 74 του από έμφραγμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης
- Σερβία για σύλληψη Μαδούρο: Το διεθνές δίκαιο δεν λειτουργεί – Δημιουργεί κακό προηγούμενο η στάση των ΗΠΑ
- Χάκερς υπέκλεψαν εμπιστευτικά έγγραφα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







