Ειχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο συναυλίας του γερμανικού συγκροτήματος Bananafishbones
Ακυρώνεται η παρουσία του Γερμανού πρώην προπονητή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, στην 88η ΔΕΘ, που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της συναυλίας του γερμανικού συγκροτήματος Bananafishbones, σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, δίχως να εξηγεί τον λόγο.
Σε κάθε περίπτωση η προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου συναυλία του γερμανικού συγκροτήματος θα γίνει κανονικά στις 21:30 στο πλαίσιο των Music Events. Τους Bananafishbones συνοδεύουν ο DJ «The Micronaut» από τη Λειψία και η Kiki Botonaki, ενώ τη βραδιά θα κλείσει ο DJ Ison, γνωστός και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των φεστιβάλ Reworks Festival και Reworks Agora.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μειώθηκαν οι ζημιές της Νέας Τηλεόρασης (Star Channel), της οικογένειας Βαρδινογιάννη
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις