Ελλάδα

Αλεξοπούλου: Συνάντηση με εκπροσώπους ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, στην Κομοτηνή

Με τις διοικήσεις και τα μέλη των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ των νομών της Θράκης, συναντήθηκε σήμερα η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, στην Κομοτηνή.

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε στην απόφαση που υπεγράφη χθες από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την ενίσχυση στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, μεταξύ των οποίων και νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα καλύπτεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επεσήμανε δε, ότι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη μέσω της αναβάθμισης των μέσων μαζικής μεταφοράς, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα  της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Υφυπουργός απευθυνόμενη στους εκπροσώπους των ΤΑΞΙ της Θράκης υπενθύμισε την επιδότηση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ μέσω του προγράμματος «πράσινα ταξί» και διαβεβαίωσε ότι είναι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση, που αποσκοπεί στη διαρκή βελτίωση των μεταφορών.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu