Πρόσωπα

Αλλαγή στη θέση του προέδρου της IBM Ελλάς

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της IBM Ελλάς, Δημήτριος Πρίμπας αναλαμβάνει και πρόεδρος του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Σπύρου Πουλίδα.

Αποχώρησε ο Σπύρος Πουλίδας από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. - Νέος πρόεδρος ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτριος Πρίμπας

Σε αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου προχώρησε η IBM Ελλάς. Ειδικότερα, από τη θέση του μέλους και προέδρου του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκε ο Σπύρος Πουλίδας ενώ νέο μέλος εξελέγη ο George Cassar. Μετά την αλλαγή αυτή, το διοικητικό συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα με θητεία έως την τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2026.

Πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της εταιρείας είναι ο Δημήτριος Πρίμπας ενώ μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι Ιωάννης Πουρνάρας, Άγγελος Βλαχόπουλος και George Cassar.

Η IBM Ελλάς Α.Ε. αποτελεί θυγατρική της αμερικανικής IBM στην ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερες από οκτώ δεκαετίες, παρέχοντας λύσεις πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς του υβριδικού cloud, της τεχνητής νοημοσύνης, της κυβερνοασφάλειας, των υποδομών πληροφορικής, του λογισμικού και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Παράλληλα, συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρηματικών συνεργατών για την υλοποίηση σύνθετων έργων ψηφιακής αναβάθμισης.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu