Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή για το πρώτο εξάμηνο του 2025, αυξήθηκαν κατά 11,3% σε 13,99 ευρώ
Η Allianz ανακοίνωσε τα βασικά κέρδη ανά μετοχή για το πρώτο εξάμηνο του 2025, τα οποία αυξήθηκαν κατά 11,3% σε 13,99 ευρώ, με τα λειτουργικά κέρδη να αυξάνονται κατά 9,3% σε 8,6 δισ. ευρώ, το υψηλότερο επίπεδο εξαμήνου στην ιστορία της.
Ο συνολικός όγκος εργασιών της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας αυξήθηκε κατά 8,2% (+10,1% οργανικά) σε 98,5 δισ. ευρώ, με αύξηση και στους τρεις τομείς δραστηριότητάς της: διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (+3,5%), περιουσιακά στοιχεία/ατυχήματα (+5,3%) και, κυρίως, ζωή/υγεία (+11,5%).
“Η αξία και η συνάφεια των προϊόντων μας μας βοηθούν να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε το πελατολόγιό μας”, εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Oliver Bäte, τονίζοντας επίσης την πειθαρχημένη εστίαση στην παραγωγικότητα και το διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μείγμα της εταιρείας.
Έχοντας επιτύχει το 54% του στόχου λειτουργικού κέρδους για το 2025 κατά το πρώτο εξάμηνο, η Allianz δηλώνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει τον στόχο της για το τρέχον έτος, που είναι 16 δισ. ευρώ, με απόκλιση ενός δισεκατομμυρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








