Με την καταβολή ενός μέρους από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων θα μπορούν να παραλάβουν τις πινακίδες του αυτοκινήτων τους τις οποίες κατέθεσαν στα τέλη του 2015 γα να αποφύγουν την καταβολή των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας. Σχετική διάταξη νόμου έχει επεξεργασθεί το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με στόχο σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τροπολογία θα προβλέπει ανάκτηση πινακίδων:
– Για ένα μήνα, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε δύο δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
– Για τρεις μήνες, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε τέσσερα δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
– Για το υπόλοιπο του έτους, καταβάλλοντας τέλη που αντιστοιχούν στον αριθμό των μηνών που απομένουν με προσαύξηση δύο μηνών δια 12.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι στις ΗΠΑ: Πώς το 10% αύξησε την περιουσία του κατά $800.000
- Γιατί η Ισπανία αποσύρει το ελαιόλαδο: Τι συμβαίνει με τις τιμές
- Αυξήσεις-σοκ 50% στην ασφάλιση φαρμάκων το 2027 στις ΗΠΑ
- Νέα έρευνα για Black Friday 2026: Πόσα χρήματα θα ξοδέψουν οι Έλληνες
- Σαουδική Αραβία: Στόχος πυραύλων το οικονομικό κέντρο του Ριάντ
- Επίδομα 400 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
- Μαθήματα ενέργειας από Αντώνη Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Έξι προτάσεις για φθηνότερο ρεύμα και στήριξη της ελληνικής περιφέρειας
- Νέα πολιτική σελίδα στο Ισραήλ με Άιζενκοτ;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








