Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες μετά από καταγγελία του νεαρού
Έναν 43χρονο και έναν 33χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, είχε προηγηθεί καταγγελία 23χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι οι δύο αλλοδαποί μαζί με συνεργό τους, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα της Μενεμένης, παρά τη θέλησή του, προέβησαν διαδοχικά σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν ενώ στη συνέχεια ανέβασαν στο διαδίκτυο το βίντεο. Επίσης ότι του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, την τραπεζική κάρτα, ένα ρολόι χειρός, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Προσφυγή στα δικαστήρια για ανέγερση ξενοδοχείου στο «Πίσω Λιβάδι»
- Vitex (Αφοί Γιαννίδη): Ρεκόρ πωλήσεων αλλά οι επισφάλειες μείωσαν τα κέρδη
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








