Μετοχικές μεταβιβάσεις ανακοινώθηκαν στην Trastor καθώς η εισηγμένη γνωστοποίησε την έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ των βασικών της μετοχών WRED – Τράπεζας Πειραιώς, με τη συμφωνία να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
_x000D_
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο βασικός μέτοχος WRED LLC (Varde), πραγματοποιεί διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει.
_x000D_
Μετά από αυτή την εξέλιξη παρενέβη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζητώντας εξηγήσεις, ενώ προχώρησε και σε αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή, καλώντας την εταιρεία να δώσει πληροφορίες στο επενδυτικό κοινό για τις μετοχικές εξελίξεις..
_x000D_
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Trastor στο χρηματιστήριο:
_x000D_
«Η “TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ” (εφεξής η “Εταιρεία”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο WRED LLC, η τελευταία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον επίσης μέτοχο Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας που κατέχει η WRED LLC στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε, η δε υπογραφή σχετικής μεταξύ τους συμφωνίας πιθανώς να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών υπό την προϋπόθεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων. Η Εταιρεία δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις και δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη συμφωνία που τυχόν υπογραφεί. H Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε ουσιώδη εξέλιξη.»
_x000D_
Η ανακοίνωση έρχεται μετά από όσα παρατηρήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση κατά την οποία ο όγκος εκτοξεύτηκε στα 30.000 τεμάχια και η μετοχή της εταιρείας ακινήτων κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 9,5%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








