Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 18.165 μονάδες
Aνοδικά κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις αποφάσεις της Τράπεζας της Αγγλίας για τα επιτόκια την Πέμπτη και στις εξελίξεις για τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 18.165 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,69% στις 8.190 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,64% από τις 7.619 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 1,10% στις 33.269 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,35% υψηλότερα στις 10.997 μονάδες.
Οι επενδυτές περιμένουν την απόφαση της Τράπεζας της Αγγλίας για τα επιτόκια την Πέμπτη. Η Τράπεζα αναμένεται ευρέως να διατηρήσει τα επιτόκια σταθερά στο 5,25%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παράταση για Πάτμο
- Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός των εκτροπών
- Έκρηξη σε νοτιοκορεατικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ εντείνει την κρίση στον Περσικό Κόλπο
- Γαλλία: Πρόστιμα σε Novo Nordisk και Eli Lilly για τις διαφημίσεις των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα – Θεσσαλονίνη – Εύζωνοι 5 Μαΐου έως και 27 Ιουνίου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες καθώς ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς στα αυτοκίνητα
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Λειψία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος – Νεκροί και τραυματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








