Τις υπόλοιπες ημέρες είναι σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων
Σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με ωράριο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, ενώ οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 8:00 το βράδυ.
Σε ό,τι αφορά στο ωράριο των καταστημάτων μέχρι και τα Χριστούγεννα, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, ενώ την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) το ωράριο λειτουργίας για τα εμπορικά καταστήματα είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το βράδυ. Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου είναι αργία.
Ενόψει Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα ανοίξουν και πάλι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, με συνεχές ωράριο, 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ, το Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα και την επόμενη Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα ενώ πολυκαταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων θα λειτουργήσουν από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ. Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, ενώ Τετάρτη 1 Ιανουαρίου και Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά.
Οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς, για αθέμιτη κερδοφορία, παραπλανητικές εκπτώσεις κ.α. ενώ το υπουργείο Ανάπτυξης, πέρα από την ενίσχυση της δράσης των ελεγκτικών μηχανισμών, προτείνει στους ίδιους τους καταναλωτές να κάνουν καλή έρευνα αγοράς και να αξιοποιούν το ψηφιακό παρατηρητήριο τιμών e-Καταναλωτής. Από τις πλευρά τους και οι οργανώσεις των καταναλωτών προτείνουν να γίνεται καλή έρευνα αγοράς πριν την επιλογή και σε ότι αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές, οι αγοραστεί, να είναι πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία των προσωπικών δεδομένων τους.
Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων που βρίσκεται σε ισχύ, σύμφωνα τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, για τις μέρες που έχουν απομείνει, είναι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Στο 4,99% το εν δυνάμει ποσοστό της Goldman Sachs
- E.In.S.: Αύξηση τζίρου 19,61% στα 6,77 εκατ. ευρώ το 2025 – Μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
- Πακιστάν: Δεν έχουμε λάβει απάντηση από το Ιράν ότι θα προσέλθει στις συνομιλίες
- Χρηματιστήριο: Νευρικότητα (+0,4%) και χαμηλός τζίρος – Στο +3,58% η CrediaBank
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - E.IN.S. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2025
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Οικονομική έκθεση ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ – E.IN.S. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








