Η επόμενη φάση περιλαμβάνει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία του δικτύου και τις σήραγγες
Συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, δίχως χρέωση, θα έχουν το επόµενο διάστηµα οι επιβάτες του Μετρό της πρωτεύουσας.
Το έργο που ανακοινώθηκε πέρυσι, ξεκίνησε τον Ιανουάριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέµβριο για παροχή WiFi στους σταθµούς του µετρό και εγκατάσταση 5G δικτύου στο υπόγειο δίκτυο.
Έτσι, όλα δείχνουν ότι το µετρό θα αποκτήσει δωρεάν WiFi σε λιγότερο από έναν μήνα, ώστε να παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο internet και στους υπόλοιπους σταθµούς των µέσων σταθερής τροχιάς.
Η επόμενη φάση περιλαμβάνει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία του δικτύου και τις σήραγγες.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το μετρό και οι χώροι του ανήκουν στη ΣΤΑΣΥ, η οποία είχε υπογράψει σύμβαση με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση Internet τόσο στους σταθμούς όσο και στους συρμούς.
Ένα ακόμα σημαντικό τεχνικό ζήτημα είναι ότι οι εργασίες μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο δύο ώρες ημερησίως, τις πρώτες πρωινές ώρες, για λόγους ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








