Η επόμενη φάση περιλαμβάνει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία του δικτύου και τις σήραγγες
Συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, δίχως χρέωση, θα έχουν το επόµενο διάστηµα οι επιβάτες του Μετρό της πρωτεύουσας.
Το έργο που ανακοινώθηκε πέρυσι, ξεκίνησε τον Ιανουάριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέµβριο για παροχή WiFi στους σταθµούς του µετρό και εγκατάσταση 5G δικτύου στο υπόγειο δίκτυο.
Έτσι, όλα δείχνουν ότι το µετρό θα αποκτήσει δωρεάν WiFi σε λιγότερο από έναν μήνα, ώστε να παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο internet και στους υπόλοιπους σταθµούς των µέσων σταθερής τροχιάς.
Η επόμενη φάση περιλαμβάνει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία του δικτύου και τις σήραγγες.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το μετρό και οι χώροι του ανήκουν στη ΣΤΑΣΥ, η οποία είχε υπογράψει σύμβαση με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση Internet τόσο στους σταθμούς όσο και στους συρμούς.
Ένα ακόμα σημαντικό τεχνικό ζήτημα είναι ότι οι εργασίες μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο δύο ώρες ημερησίως, τις πρώτες πρωινές ώρες, για λόγους ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δωδεκάμηνη αναστολή σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πυρόπληκτους του 2026
- Φυσικό αέριο: Σε υψηλό τετραετίας το TTF στα 81,3 ευρώ/MWh – Φόβοι για 100 ευρώ τον χειμώνα
- Armani: Ο Ντάριο Βιτάλε αναλαμβάνει την Emporio και τα αξεσουάρ του οίκου
- Σάρωμα στην τουρκική αγορά για την αισχροκέρδεια σε φρούτα και λαχανικά
- Οριστικό “λουκέτο” AWS σε Εμιράτα και Μπαχρέιν μετά από χτυπήματα drones
- Παγκόσμια Τράπεζα: Ο νομπελίστας Μάικλ Κρέμερ στο τιμόνι της οικονομικής στρατηγικής
- ΗΠΑ και Χούθι σε μυστική συνάντηση στο Ομάν – Διαβεβαιώσεις για τα αμερικανικά πλοία
- Εργα αναβάθμισης 1,65 εκατ. ευρώ στον προβλήτα 2 του λιμένα Βόλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








