Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν το πρώην ωδείο Atheneum προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας
Ένα νέο Aria Boutique Hotel το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, θα ανοίξει τις πόρτες του στην Αθήνα στις αρχές του 2024, από τα Aria Hotels, την οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών.
Πρόκειται για ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ανδριανού στο Θησείο και διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μίας Spa Suite με θέα την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, το Θησείο και το Αστεροσκοπείο για να προσφέρει σε ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Χάρη στην ιδιαίτερα κεντρική τοποθεσία του σε μία ιστορική περιοχή, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αξιοθέατα και τοπόσημα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν περισσότερο την πρωτεύουσα.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική αυλή όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς και να πάρουν το πρωινό τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν το πρώην ωδείο Atheneum προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, το ξενοδοχείο διατηρεί χαρακτηριστικά στοιχεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής όπως οι ψηλοτάβανοι χώροι και η γύψινη διάκοσμος στις οροφές, αλλά και η τοιχογραφία – χάρτης στην εσωτερική αυλή.
Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους την ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της Ελλάδας, τα Aria Hotels ενισχύουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Τελωνειακού Σταθμού Μαυροματίου για τη θερινή περίοδο
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος, 89 ετών
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Η LG επαναπροσδιορίζει το μέλλον της έξυπνης διαβίωσης στη Φρανκφούρτη
- Τέλος εποχής στη Wall Street: Τραμπ και SEC ξηλώνουν τις τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις των εισηγμένων
- Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 4% το α’ τετράμηνο 2026
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ημερομηνία και ώρα ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων Α’ τριμήνου 2026
- Nissan: Μείωση 900 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








